Workshops

Wilt u niet alleen de geschiedenis proeven, maar u compleet onderdompelen in de werkwijze om deze culinaire hoogstandjes te creëren? Volg dan een van onze workshops!

De workshop gaat uit van een tijdsperiode naar keuze. Aan de hand van de overgeleverde kookboeken nemen wij u mee in de werkwijzen en technieken die nodig zijn om een feestmaal tot stand te brengen. Voorafgaand aan de workshop krijgt u een korte introductie om u helemaal voor te bereiden op de kook- en eetgewoontes uit de geschiedenis, waarna u in kleine groepen aan de slag gaat met de recepten. Aan het eind kunt u genieten van het banketdat u samen heeft bereid.

Naast de kookcursus voor volwassenen geven wij ook workshops op scholen. Met een interactieve educatieve benadering maken we de leerlingen lekker voor de smaak van geschiedenis en brengen we de historie tot leven. Speciaal voor basis- of voortgezet onderwijs hebben wij een programma samengesteld om de leerlingen mee te nemen op een onvergetelijke en smaakvolle reis door de geschiedenis.

Onze historische kookworkhops brengen oude recepten tot leven, zodat u ze niet alleen kunt proeven maar ook echt kunt beleven!

Praktische informatie

  • De kosten* voor de workshops bedragen €50,- euro per persoon
  • Minimaal aantal deelnemers is 10 personen. Maximale groepsgrote is in overleg
  • Voor transport rekenen wij 36.3 cent per kilometer, gerekend vanaf Laren, Gelderland
  • Wij geven de workshops door een op u gekozen locatie in uw omgeving. Deze locatie moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. We gaan graag samen in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden

*Prijs per 01-01-2023. Prijzen zijn indicatief. I.v.m. de huidige inflatie kunnen prijzen hoger uitvallen dan weergegeven op de site.